Vijesti

Watch Dogs Legion novi trailer pokazao je kako ćemo igrat u ulozi pijanca, starog djedice i iskusne odvjetnice

Ubisoft je za Gamescom pripremio novi trailer za Watch Dogs Legion, igru koja će, sigurni smo, probuditi ovaj serijal koji u prve dvije igre nije uspio u potpunosti ispuniti svoj potencijal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inovacija koja će istaknuti Watch Dogs Legion je ta da ćemo moći igrati s bilo kojim stanovnikom milijunskog grada Londona. Svaki od njih je drugačiji, ima posebne gameplay mehanike i pozadinske priče, pa ćemo svakog od njih regrutirati na specifičan način.

Novi trailer se fokusirao upravo na stanovnike i regrutaciju.

  • Viktor je pijanac koji nakon ispijenog piva razvija 50% otpornosti na udarce.
  • Sue je iskusna odvjetnica koja ima 25% šanse da bez ikakvog dodatnog truda izvuče nekog od naših likova iz zatvora.
  • Alan je stari dedica, ne odveć vitalan, nije posjetio doktora preko 25 godina, radi dvostruku štetu s puškama… Ali ima veliku manu. Naime, Alanu može stati srce svaki čas, pa čak i usred misije. Izbor je na nama hoćemo li regrutirati ovu killing mašinu uz veliki rizik.

Kako bismo regrutirali nekoga u svoj pokret, potrebno je prvo zadobiti njihovo povjerenje. Kod nekih će to biti lagano, dok će neki drugi zahtijevati, poput primjerice Victorije iz trailera, da pomognemo osloboditi njezinog brata.

Nasumično generirani stanovnici Londona trebali bi pružati na tisuće gameplay varijacija i zaista preporučamo pogledati zabavni trailer koji će vam sve to pobliže pojasniti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano