Vijesti

Watch Dogs Legion novi trailer pokazao je kako ćemo igrat u ulozi pijanca, starog djedice i iskusne odvjetnice

Ubisoft je za Gamescom pripremio novi trailer za Watch Dogs Legion, igru koja će, sigurni smo, probuditi ovaj serijal koji u prve dvije igre nije uspio u potpunosti ispuniti svoj potencijal.

Inovacija koja će istaknuti Watch Dogs Legion je ta da ćemo moći igrati s bilo kojim stanovnikom milijunskog grada Londona. Svaki od njih je drugačiji, ima posebne gameplay mehanike i pozadinske priče, pa ćemo svakog od njih regrutirati na specifičan način.

Novi trailer se fokusirao upravo na stanovnike i regrutaciju.

  • Viktor je pijanac koji nakon ispijenog piva razvija 50% otpornosti na udarce.
  • Sue je iskusna odvjetnica koja ima 25% šanse da bez ikakvog dodatnog truda izvuče nekog od naših likova iz zatvora.
  • Alan je stari dedica, ne odveć vitalan, nije posjetio doktora preko 25 godina, radi dvostruku štetu s puškama… Ali ima veliku manu. Naime, Alanu može stati srce svaki čas, pa čak i usred misije. Izbor je na nama hoćemo li regrutirati ovu killing mašinu uz veliki rizik.

Kako bismo regrutirali nekoga u svoj pokret, potrebno je prvo zadobiti njihovo povjerenje. Kod nekih će to biti lagano, dok će neki drugi zahtijevati, poput primjerice Victorije iz trailera, da pomognemo osloboditi njezinog brata.

Nasumično generirani stanovnici Londona trebali bi pružati na tisuće gameplay varijacija i zaista preporučamo pogledati zabavni trailer koji će vam sve to pobliže pojasniti.

WATCH DOGS LEGION GAMESCOM 2019 – PLAY AS ANYONE EXPLAINED
Oznake

5
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
FicoLegendXboxGamerFenixWooddieBoneFlipper Recent comment authors
novije starije popularnije
Flipper

Znam da nije popularno mišljenje jer je ovo Ubi – ali ja jedva čekam ovu igru. 😀 Čini se stvarno jaka zabavna.

FicoLegend

Objavio/la: @flipper Znam da nije popularno mišljenje jer je ovo Ubi – ali ja jedva čekam ovu igru. 😀 Čini se stvarno jaka zabavna. Ubisoft je stvarno okrenuo ploču. Već sam spominjao i opet ću, njihova post-launch podrška vjerojatno je jedini konkretan primjer uspješne implementacije live service modela u igre. Konstantno dodavanje kvalitetnog sadržaja koji vuče igrača natrag i opravdava kupnju igretine od 60€ time što se zna da će ta igra i dvije godine nakon svog izlaska imati novi, primamljivi sadržaj. Objavio/la: @wooddiebone Ma Ubi je u zadnje dvije godine strašno dobar. I dulje čak! Krenulo je od Siegea… Read more »

WooddieBone

Ma Ubi je u zadnje dvije godine strašno dobar.

PersonaUser

Ovo će sigurno biti najbolji Watch Dogs

Povezano

Back to top button
Close
Close