Vijesti

Wolfenstein: Youngblood možete igrati besplatno ako imate (bogatog) prijatelja

Nije nužno čak ni da je prijatelj bogat, ali neće odmoći. Naime, iako smo pisali ranije o tome, shvatili smo da puno igrača ipak ne zna kako Wolfenstein: Youngblood ima nešto što se zove – Buddy Pass.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Buddy Pass omogućava beskonačnom broju igrača da igraju besplatno igru. Kako je to moguće? Zapravo vrlo lagano, no uvijek postoji – ALI! Da biste u igri imali Buddy Pass trebate kupiti deluxe verziju igre koja košta 269,00kn. Obična verzija dođe 169,00kn.

Osim drugih bonusa koje dobijete kupnjom Deluxe Wolfensteina, najveća prednost je spomenuti Buddy Pass. To doslovno znači da bilo tko s vaše friend liste može igrati besplatno igru. Potrebno je da samo jedna osoba ima Deluxe verziju. Naravno da kupnju jednog primjerka igre možete i podijeliti između vas više i svi mogu igrati.

Imajte samo na umu da svima treba PS+, Nintendo Switch Online ili Xbox Live ako igrate na konzolama. Naravno, ne mogu dvije ili više osoba istovremeno igrati putem Buddy Passa. Također, sav napredak u igri koji Buddy Pass igrač napravi, prenosi se ako isti igrač odluči kupiti igru za sebe, a ako ne, onda se napredak ne prenosi.

Možda ovo zvuči loše, ali realno, igru možete prijeći u jedno popodne. Svakako ako možete igrajte Wolfenstein: Youngblood u co-opu s drugim (živim) igračem jer je na taj način igranje puno bolje i zanimljivije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano