Vijesti

World War Z i Days Gone idu u žestoku bitku za naš novac

Koju igru kupiti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Travanj je jučer postao mnogo zanimljivi. World War Z igra dobila je datum izlaska i nismo se nikako nadali da će ići u bitku s PlayStation 4 ekskluzivom Days Gone. Obje igre su slične tematike na prvi pogled, ali samo na prvi. World War Z izlazi 16. travnja za PS4, PC i Xbox One. Days Gone kao što znate izlazi ekskluzivno za PlayStation 4 i to samo tjedan dana poslije.

Multiplayer vs SP

Iako obje igre uključuju tonu zombija na ekranu, World War Z je puno više fokusirana igra na igranje s drugima, dok je Days Gone puno više igra za jednog igrača. Kad usporedite videe, ako volite ovakvu tematiku obje igre imaju svoje prednosti. World War Z će odmah na početku doći s hrpom MP modeova kao što su Scavenge Raid, Vaccine Hunt, Swarm Deathmatch, Swarm Domination, i King of the Hill.

WORLD WAR Z RELEASE DATE TRAILER

https://www.youtube.com/watch?v=kT7k1SAxPPs

World War Z će imati i PvPvE modeove što znači da ćete se boriti i protiv umjetne inteligencije, ali i pravih igrača. Posebnost igre je Swarm Engine koji je sposoban prikazati gotovo na tisuće zombija u jednom trenutku. Igru ćemo igrati na lokacijama kao što su Jeruzalem, New York, Moskva i još puno drugih. 

Mora se priznati da igra izgleda vrlo atraktivno, a ako vas zanima još više gameplaya, svakako pogledajte onda i ovaj video.

WORLD WAR Z – PLAYER vs PLAYER vs ZOMBIES

https://www.youtube.com/watch?v=7Jcks5G9NTg

O Days Goneu ćemo pisati više sutra kad ćemo dobiti nove gameplay informacije jer danas Sony najavljuje nekakav specijalan Days Gone događaj koji uključuje vjenčanje glavnog lika i njegove odabranice. O čemu se točno radi još uvijek ne znamo, ali kad saznamo javimo vam sve u članku.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano