Vijesti

World War Z kooperativna survival pucačina impresionira količinom zombija na ekranu

Ovo bi mogla biti jedna od onih rijetkih kvalitetnih igara koje su nastale prema filmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od kad je na The Game Awardsu najavljen koncem prošle godine nismo čuli praktički ništa o ovoj igri inspiriranoj prema istoimenoj knjizi i ekranizaciji.

Radi se o kooperativnoj zombi survival pucačini za do 4 igrača koja nas vodi u gradove diljem svijeta, uključujući Moskvu, New York i Jeruzalem. Sve s velikim novcem financira poznata filmska kompanija Paramount Pictures, što je garancija kako se ne radi o amaterskom projektu.

Zajedno s okupljenom ekipom prijatelja ćemo se boriti protiv tisuća zombija, a kako metaka, naravno, za sve njih nema dovoljno, morati ćemo pažljivo iskorištavati okolinu za bijeg i eliminaciju istih. A kad kažem “tisuće zombija” zaista ne pretjerujem, impresivna je njihova količina u prvom gameplay prikazu kojeg preporučam odgledati ispod. Ako se ne radi o nekakvoj prevari, ovo bi mogla biti zbilja zanimljiva igra.

World War Z igra bi trebala izaći negdje kasnije ove godine na PlayStationu 4, Xbox Oneu i PC-u.

https://www.youtube.com/watch?v=kK4ni-Dc9eI

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano