Vijesti

Xbox “Anaconda” jača je i naprednija konzola od PlayStationa 5

Gotovo je. Xbox Anakonda očito će ugušiti PlayStation 5. Omotat će se oko njegovih teraflopsa i svojom sirovom snagom progutat će ga i samo bljucnuti njegov SSD na kraju obroka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, bolno je za čitati svima vama koji volite PlayStation više od janjetine, ali vrlo pouzdani izvor igraće industrije nakon što je PlayStation otkrio svoje “tijelo” tvrdi da će idući Xbox biti naprednija i jača konzola od PlayStationa 5.

Inače, Ainsley Bowden je novinar koji se poziva na više pouzdanih koji kažu upravo to što smo napisali u naslovu da je Xbox “Anaconda” naprednija konzola od PlayStationa 5.

Ovo čak niti ne čudi jer je poznato od prvog dana i svih mogućih izjava čelnika Xbox-a koji su nedvosmisleno rekli da žele opet imati najmoćniju konzolu na tržištu, ali ovaj puta od prvog dana. Znate i sami da je Xbox One X najmoćnija konzola.

Široka ramena, a _ _ _ _ malena?

Ovo je svakako najbolja moguća situacija za igrače jer smo već toliko puta pisali da bez jakog Microsofta, nemo jakog Sonyja i obrnuto. Na kraju krajeva, mogućnost izbora je najbitnija za sve.

A mi samo želimo da Xbox ovu generaciju krene izbacivati fantastične igre jer što vrijedi najmoćnija konzola ako nema igara? Naravno, ako Microsoft ponudi jaču konzolu za isto novaca, PlayStation 5 vs Xbox Anaconda trebala bi biti prilično zanimljiva bitka.

Vjerujemo da ćemo puno toga saznati na E3-u vrlo brzo jer Microsoft ne krije da mu je ovo najveći i najbitniji E3 u povijesti. Bit će zaista zanimljivo ako uspiju izbaciti idući Xbox prije nego Sony izbaci PlayStation 5.

U svakom slučaju “win-win” za nas kao krajnje korisnike.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano