Vijesti

Za 2 tjedna možete uroniti u zimski DLC za Nioh

Taman za bijeg od ovih groznih vrućina…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nioh je bila jedna od nekoliko izuzetno ugodnih gejmerskih iznenađenja ove godine. Sama igra je dobila izuzetno visoku ocjenu, a nije nas razočarao ni prvi DLC – Dragon of the North. Ako vam nije nije dosta odlične samurajske akcije za 2 tjedna, točnije 25. srpnja, dolazi nam drugi DLC, pod imenom Defiant Honor. Detalje o novom DLC-u nam je na Sonyevom blogu prenio Tom Lee – kreativni direktor developera Team Ninje.

Nioh 2

Mi nećemo prenositi detaljnije djelove radnje kako ne biste vidjeli spojlere, ali zainteresirani mogu pročitati na originalnom linku. Ukratko, osnova DLC-a se svodi na osvajanje dvorca Osaka, najvećeg i najneosvojivijeg (jel dobar pridjev?) u Sengoku periodu. Zašto kažemo da će DLC biti odličan za rješavanje od vrućina? Pa zato jer je u Osaki trenutno zima (u igri, naravno)! Osim novog mjesta za borbu, dobit ćemo i novo oružje (Tonfu), novi oklop, nove magične predmete, Yokai i naravno, nove neprijatelje. No to nije sve! Prisutne će biti i nove razine težine i trofeji, a sve za cijenu od samo 9.99€ ili besplatne za vlasnike seasons passa.

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano