Vijesti

Za novi prikaz God of Wara iskorištena je jedna cijela NBA dvorana, prikazan je spektakl kakav se rijetko viđa

Marketing Sonyjeve ovogodišnje uzdanice radi punom parom i usudili bismo se izjaviti da je ovo nešto najgenijalnije što ćete vidjeti u gaming industriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekako nam je promaknuo ovaj marketinški dragulj ranije, ali za ovakav spektakl nikad nije kasno. Najbliže ovom što ćete imati prilike pogledati je otvaranje jednih Olimpijskih igara. Naime, Sony je u polovremenu jedne NBA utakmice doslovno cijelu dvoranu pretvorio u ekran.

Trailer započinje klasičnim načinom, odnosno prikazom na velikom video zidu na sredini dvorane. Da bi se najednom pogasila svijetla, parket dvorane pretvorio u ekran i prezentacija se nastavila upravo na njemu. Radnja gameplay trailera nastavlja se odvijati na košarkaškom terenu, dok su na velikom video zidu puštane akcijske sekvence u slow-motionu iz drugih kuteva.

Dalje vas nećemo previše zamarati, zato nemojte ni slučajno propustiti ovih preko dvije minute megaspektakla, upriličenog na NBA utakmici u Oracle Areni pred 20 tisuća gledatelja. 

https://www.youtube.com/watch?v=jaX_2QkZqMc

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano