Vijesti

Za one koji nisu baš željni borbe, Vampyr će imati Story Mode

Ne želite igrati, nego zapravo “gledati” igru? Stiže rješenje za to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš kao što je to slučaj sa igrama kao što su SOMA ili Assassin’s Creed: Origins, Vampyr će također ponuditi olakšavajući mod u kojem će gamplay elementi biti potpuno marginalizirani. Assassin’s Creed: Origins ima svoj Discovery Tour Mode u kojem možemo otkrivati i istraživati Egipat bez uplitanja borbe što igru čini pravim virtualnim muzejem. SOMA ima takozvani Safe Mode gdje je moguće istraživati igru bez elemenata horora.

https://www.youtube.com/watch?v=9HYDJ7-M73w&vl=en

Vampyr će tako imati Story Mode koji će poslužiti za doživljavanje priče svima onima koji ne vole borbu i ostalo što gameplay igre nudi. Pa da, ima i takvihi grača koji se jednostavno žele uživiti u pustolovinu protagonista Dr. Jonathana Reida bez nepotrebnog pritiskanja previše gumbova na kontroleru nego čisto onoliko koliko je potrebno da se priča nastavi dalje. Za one koji obitavaju na dijametralno suprotnom spektrumu će postojati Hard Mode koji će igru učiniti prilično teškom – ubijanjem će se dobivati malo xp bodova.

Vampyr je dizajniran tako da, jednom kada odaberete težinu na početku igre, nećete imati mogućnost naknadnog mjenjanja usred igre. Isključivo ponovnim startanjem igre. Ažuriranje koje će ponuditi ove razine težine stiže uskoro, točnije 26.9.2018., a ako ste još uvijek u nedoumici oko igranja igre općenito, bacite oko na našu recenziju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano