Vijesti

Za sve nostalgičare, tu je klasičan PS1 izgled likova za Resident Evil 2 Remake

Priznajte, čim dobijete mogućnost, odmah ćete ju iskoristiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok Resident Evil 2 Remake kupi hvalospjeve i visoke ocjene (vi naravno strpljivo čekate jedinu mjerodavnu recenziju ikad!), Capcom je za potrebe posebne promocije službenog lansiranja igre 25.1. u Japanu odlučio dodatno razveseliti fanove – pogotovo one koji su uživali u PS1 klasiku prije 20 godina. Tako će svi oni koji pribave promotivni materijal kao što je PSN Point Card dobiti besplatno kostime odnosno izgled Leona i Claire kao da su upravo ispali iz PS1 ere u cijelom niskopoligonalnom “ružnom” izdanju.

RE2PSNcard.jpg

Nije specificirano hoće li i druge platforme osim PlayStation četvorke imati isto tako dostupne kostime, ali je za očekivati da Capcom neće nikoga diskriminirati te da će svi (neovisno o platformi) moći “ulepšati” svoje likove u igri. Nakon promocije, kostimi će biti besplatni za sve tek 22.3. Što reći nego da se radi o fora gesti Capcoma koji tako jače dira u srce nostalgičara koji se sa sjetom prisjećaju kako je RE2 nekada izgledao. Za kraj možete kliknuti GIF prikaz pa da vidite kako to izgleda u praksi.

Izvor: resetera

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano