Vijesti

Zaplovite opasnim morima gusarskog doba u Skull & Bones!

Ubisoft je pogodio s Black Flagom, a formulu će pokušati ponoviti i na novom IP-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda najveće iznenađenje Ubisoftove ovogodišnje konferencije bio je novi serijal naziva Skull & Bones. Prikladno ime s obzirom da ćemo se igrati gusara. Kada je 2014. izašao Assassin’s Creed IV: Black Flag, mnogi su s oduševljenjem reagirali na mehaniku morskih bitaka. Ubisoft je to prepoznao i htio je pružiti isto iskustvo, ali na većoj razini.

Skull & Bones novi je projekt Ubisoft Singapura koji već ima iskustva na Assassin’s Creed igrama. Plovit ćemo MMO vodama 1721. godine u lovu na slavu i plijen. U toj avanturi moći ćemo igrati sami, no isto tako moći će nam se pridružiti i drugi igrači. Igra će podržavati PvP sistem u kojem će pobjednik odnijeti plijen koji je osvojio i time postati bogatiji čime će moći unaprjeđivati svoj brod.

https://www.youtube.com/watch?v=A0GYWUcmato

Skoro šest minuta gameplaya upoznaju nas s okrutnim svijetom gusara.

Osim CGI prikaza, dobili smo i prvi pogled na sam gameplay koji neodoljivo podsjeća na Black Flagovu mehaniku upravljanja brodom. U čitavom kaosu brodovi se zabijaju jedan u drugoga, presjecaju puteve i rade nered kako bi izvukli što više zlata. Bit će više tipova brodova, a svaki će imati svoju prednost i svoje vlastite statistike. Može se reći da će Skull & Bones biti Division na moru.

https://www.youtube.com/watch?v=_9YYYVG0YQI

Priznajemo, CGI lijepo izgleda. Nadamo se da se u pravom gameplayu neće dogoditi ubisoftovski downgrade.

Igra će doći na aktualne konzole i PC na jesen 2018. godine, stoga ćemo se načekati još uvijek na igrivu verziju, no ovo što smo vidjeli zainteresiralo nas je te ukoliko Ubisoftovi serveri izdrže navalu igrača, mogli bismo dobiti veliki online hit.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano