Vijesti

Zaradi novac u GTA Online gledajući streamove

Facebook i Rockstar Games uvode revoluciju u streaming vode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da braćo i sestre, došli smo i do ovoga. Postanite zvijezda i priskrbite si planetarnu slavu gledajući streamove. Da, da, dobro ste čuli… streameri više nisu jedini koji mogu masno zarađivati od igara!

Omogućili su vam to Rockstar i Facebook, pa iako se ne radi o pravom novcu, gledajući streamove odabranih partnera na netom pokrenutoj Facebookovoj gaming mreži (konkunrencija Youtubeu i Twitchu) zarađivati ćete GTA$ u GTA Online.

Facebook se na velika vrata vraća u gaming industriju

Tako ćete već od ovog petka gledajući Rockstarov službeni stream zarađivati novac u igri. Kad završi R* stream odabrani su partneri koje ćete moći gledati kako igraju posljednju After Hours ekspanziju i zarađivati novac. Kako biste uživali u ovim pogodnostima dovoljno je samo povezati Social Club račun s Facebook računom. I pare kapaju.

Facebook je pripremio poseban SDK za developere, pa će i drugi u svojim igrama moći na ovakav način uključiti gledatelje, što bi trebao biti poseban mamac kako developerima igara, pa tako i streamerima i gledateljima da umjesto Twitcha ili Youtubea izaberu upravo Facebookovu gaming platformu.

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najcitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveci na ovim prostorima. Sve to radeci naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si vec ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi cemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najvece svjetske portale.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano