Vijesti

Zašto The Last of Us 2 nije još izašao? Zato jer je to najveća i najvažnija Naughty Dog igra u povijesti

Labuđi pjev ove genereacije i točka na i! To iskreno svi očekujemo od Naughty Doga i The Last of Us-a 2. Vjerujemo da ćemo to svakako i dobiti. Na neto održanom Comic-Conu u Manchester, Troy Baker (Joel) razvezao je jezik i iako nije otkrio ništa konkretno o igri, saznali smo samo da je The Last of Us Part II daleko najveća i najambicioznija igra na kojoj je Naughty Dog radio i na kojoj još radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogu vam samo reći da je ovo najveća i najambicioznija igra koju je Naughty Dog napravio. To je sasvim sigurno. Zapravo, igra je veća nego što sam ikad mislio da će biti. Toliko sadržaja još nisam vidio.

Sam Troy Baker je rekao da ne zna niti on niti drugi glumci datum izlaska igre jer Naughty Dog i Sony drže datum izlaska striktno u tajnosti. Prošli put upravo je netko od glumaca otkrio datum izlaska i Naughty Dog ne želi da se to dogodi i ovaj put.

Također, Troy je rekao da je njegova uloga u igri davno završena, ali da ne može niti potvrditi, a niti negirati da je igra završena ili nije. Rekao je da jednostavno ne zna. Nolan North (Drake iz Uncharteda) je također potvrdio da Naughty Dog i Sony sve čuvaju u tajnosti, a otkrio je samo da Sony ne požuruje Naughty Dog nego i oni žele da moguća igra generacije izađe tek kad je 100% spremna za izlazak.

Nama je teško čekati, ali svi znamo da će ovo jednostavno biti savršenstvo i kruna generacije. Kad god igra izašla.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano