Vijesti

Zgrabite 30 besplatnih Game of Thrones avatara kao i dinamičnu temu za PlayStation 4

Cijeli svijet bruji i početku finalne epizode Game of Thronesa. Prva epizoda je vani, pa ako je niste pogledali još, malo izbjegavajte forume, Twitter i Reddit jer je velika šansa da će te si spojlati nešto.

A u našem tekstu nema spoilera, već prijateljske sugestije da si skinete besplatnih 30 GoT avatara i za mene odličnu dinamičnu temu. Da biste to sve uzeli, trebate odvojiti 3 minute vremena.

I 20+ drugih avatara

Kao prvo, trebate imati američki PSN račun. Ako ga nemate, možete isti napraviti za 3 minute. Kad imate USA PSN, onda lijepo odete na ovaj link, logirate se i pogledate 3 kratka GoT videea koji nemaju spojlera.

Kao nagradu dobit ćete čak 30 avatara i ovu dinamičnu temu. Vjerujte, isplati se ako ste GoT fan. Treba vam par minuta vremena. Dobit ćete kodove koje onda samo upišite preko PS4 konzole ili web browsera.

PlayStation Vue x Game of Thrones Dragon Dynamic Theme PS4

Naravno, temu možete staviti na sve vaše račune iz bilo koje regije. Uživajte u temi i GoT glazbi. Ako vam nije jasno kako sve skinuti, ovdje imate video koji to detaljno objašnjava, ali zaista je lagano.

Game Of Thrones FREE Playstation 4 Dynamic Theme and 30 Avatars Download from Playstation Vue

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close