Vijesti

Zgrabite 30 besplatnih Game of Thrones avatara kao i dinamičnu temu za PlayStation 4

Cijeli svijet bruji i početku finalne epizode Game of Thronesa. Prva epizoda je vani, pa ako je niste pogledali još, malo izbjegavajte forume, Twitter i Reddit jer je velika šansa da će te si spojlati nešto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A u našem tekstu nema spoilera, već prijateljske sugestije da si skinete besplatnih 30 GoT avatara i za mene odličnu dinamičnu temu. Da biste to sve uzeli, trebate odvojiti 3 minute vremena.

I 20+ drugih avatara

Kao prvo, trebate imati američki PSN račun. Ako ga nemate, možete isti napraviti za 3 minute. Kad imate USA PSN, onda lijepo odete na ovaj link, logirate se i pogledate 3 kratka GoT videea koji nemaju spojlera.

Kao nagradu dobit ćete čak 30 avatara i ovu dinamičnu temu. Vjerujte, isplati se ako ste GoT fan. Treba vam par minuta vremena. Dobit ćete kodove koje onda samo upišite preko PS4 konzole ili web browsera.

Naravno, temu možete staviti na sve vaše račune iz bilo koje regije. Uživajte u temi i GoT glazbi. Ako vam nije jasno kako sve skinuti, ovdje imate video koji to detaljno objašnjava, ali zaista je lagano.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano