Vijesti

Iscurile nove slike PlayStation5 razvojne jedinice i prve slike DualShocka 5

Vrijeme je da nam možda Sony i PlayStation otkriju nove detalje vezane za konzolu jer su već svi mogući patenti iscurili, a Sony je sam potvrdio da je onaj nepoznati predmet u obliku slova V zaista prototip, odnosno razvojna jedinica novog PlayStationa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je iscurila slika dviju PlayStation 5 razvojnih jedinica, ali po prvi put vidimo DualShock 5 koji izgleda prilično slično DualShocku 4. Sjetite se da smo prije 14 dana pisali o patentu koji je jasno otkrio kako će DualShock 5 biti vrlo sličan DualShocku 4.

Navodno da je DualShock 5 veći od DS4, nestalo je LED svjetlo, a i trigeri su veći. DualShock 5 ima umjesto LED svjetla ugrađen mikrofon.

Iskreno, nadamo se nekako da je DS5 također u razvoju jer ovo je previše slično DualShocku 4 i nekako očekujemo veći redizajn.

Šuška se da će novi detalji u vezi PlayStationa 5 biti poznati ovih dana, no ipak je izvjesnija veljača 2020. kao datum otkrivanja detalja koje čekamo. Još malo…još samo malo!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano